PEC Zwolle legt gewild broertje van Van den Berg vast: 'Prima voorbeeld aan Sepp'

PEC Zwolle legt gewild broertje van Van den Berg vast: 'Prima voorbeeld aan Sepp'

Gepubliceerd: maandag 25 mei 2020 om 10:11ma 25-05-2020 om 10:11

PEC Zwolle heeft het jongere broertje van Sepp van den Berg (foto) vastgelegd. De vijftienjarige Rav van den Berg heeft een contract tot medio 2022 getekend bij de Eredivisie-club.

Het contract gaat in op 7 juli, wanneer Van den Berg zijn zestiende verjaardag viert. Technisch manager Mike Willems oogt de verdediger door zijn lengte veel volwassener dan veel leeftijdsgenoten. "Zo gedraagt hij zich ook op en naast het veld. Zijn talent heeft hem hier gebracht, maar niet alleen dat, ook met zijn instelling zit het wel snor", zegt Willems op de website van PEC Zwolle. Van den Berg, die naar verluidt gevolgd werd door PSV, Ajax, Liverpool en AC Milan, mocht afgelopen winter al op trainingskamp naar Spanje met het eerste elftal. "Rav heeft een duidelijk doel voor ogen", aldus Willems. "Daarnaast heeft hij aan Sepp natuurlijk een geweldige broer en prima voorbeeld."

De achttienjarige Sepp van den Berg begon zijn carrière ook bij PEC Zwolle en stapte in 2019 over naar Liverpool. Zijn broertje Rav wil in zijn voetsporen treden. "Dit voelt heel speciaal. De afgelopen jaren heb ik hard gewerkt om hier vandaag te mogen zitten en mijn eerste echte contract te tekenen. Ik weet ook dat het nu pas allemaal echt gaat beginnen, maar heb daar natuurlijk heel veel zin in", aldus de nieuwe contractspeler van PEC Zwolle.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws