De Wolf verrast door vertrekker: 'Vind het net als iedereen bij Feyenoord jammer'

De Wolf verrast door vertrekker: 'Vind het net als iedereen bij Feyenoord jammer'

Gepubliceerd: maandag 25 mei 2020 om 10:20ma 25-05-2020 om 10:20

John de Wolf is verrast door het besluit van mede-assistent Said Bakkati om Feyenoord te verlaten voor een avontuur met Jaap Stam bij het Amerikaanse FC Cincinnati. De rechterhand van Dick Advocaat had Bakkati graag zien blijven.

"Ja, eigenlijk wel", reageert De Wolf op de vraag van RTV Rijnmond of hij verrast is met het besluit van zijn collega. "De staf was compleet en paste perfect in elkaar. Hij had mij 's ochtends al gebeld dat er wat speelde. Het is snel gegaan en hij heeft zijn keuze gemaakt. Ik vind het net als iedereen binnen Feyenoord jammer", aldus De Wolf, die een goede band met Bakkati heeft opgebouwd in de afgelopen maanden.

"Ik kon heel goed met hem opschieten. Zowel als persoon als trainer. Een talentvolle trainer die dicht bij de groep stond. Hij kende de spelers ook al langer dan de rest van de staf. Ik snap wel waarom Jaap Stam hem haalt", aldus De Wolf. Bakkati tekent net als Stam een contract van anderhalf jaar met een optie op nog een seizoen bij de Amerikaanse club.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws