Volendam wil Mühren voor neus Cambuur wegkapen: 'Logisch, hij komt daar vandaan'

Volendam wil Mühren voor neus Cambuur wegkapen: 'Logisch, hij komt daar vandaan'

Gepubliceerd: maandag 25 mei 2020 om 18:03ma 25-05-2020 om 18:03

SC Cambuur hoopt doelman Sonny Stevens en spits Robert Mühren te behouden, maar vooral voor laatstgenoemde is een kaper op de kust. Zijn oude club FC Volendam toont interesse, laat Foeke Booy weten aan Omrop Fryslân.

De technisch manager van Cambuur is in gesprek met Mühren, die wordt gehuurd van Zulte Waregem. In België heeft hij nog een eenjarig contract. "Het is een wat complexer verhaal omdat Zulte daar ook een rol bij gaat spelen. Dat gaat alle kanten op en daar is bijna geen touw aan vast te komen, zo begrijp ik van zijn manager. Het gaat van links naar rechts en van voor naar achter."

Bovendien wil ook Volendam de topscorer van de Keuken Kampioen Divisie. "Er zit een andere club op het vinkentouw, Volendam. Dat is heel logisch; hij komt daar vandaan. Maar hij wil graag met Cambuur door. En dat vind ik een heel goed signaal", zegt Booy. "Sportief heeft hij zijn plek weer gevonden bij ons. Hij kent de staf goed, wordt gewaardeerd en heeft een belangrijke rol in de groep."

De Leeuwarders hopen ook Stevens te behouden. Zijn contract zou automatisch verlengd worden bij promotie naar de Eredivisie en dus moet Booy opnieuw met hem om tafel. "Sonny is nog niet zo uitgesproken als Robert. Ik denk wel dat hij graag wil blijven", aldus Booy, die weet dat de keeper nog in overleg gaat met zijn zaakwaarnemer. "Ik hoop dat we hem erbij kunnen houden, maar het moet betaalbaar blijven."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws