'Journalisten uit Sint-Petersburg belden, wat ik wist van Mitchell van Bergen'

'Journalisten uit Sint-Petersburg belden, wat ik wist van Mitchell van Bergen'

Gepubliceerd: maandag 25 mei 2020 om 23:43ma 25-05-2020 om 23:43

Mitchell van Bergen werd in maart al in verband gebracht met de Nederlandse topclubs, maar zij krijgen mogelijk concurrentie van Zenit Sint-Petersburg. Dat vertelt commentator Jeroen Elshoff in de voetbalpodcast van de NOS.

De twintigjarige rechtsbuiten wees een voorstel van sc Heerenveen om zijn tot medio 2022 lopende contract te verlengen af, zo meldde Voetbal International eerder. Hij zou worden gevolgd door clubs 'uit het buitenland en de Nederlandse top'.

Eén van die buitenlandse clubs lijkt Zenit te zijn. "Ik werd deze week door vier Russische journalisten benaderd. Wat ik wist van Mitchell van Bergen", zegt Elshoff. "En die kwamen allemaal uit Sint-Petersburg. Ik weet niet of dat waar is, maar daar in Sint-Petersburg gaat het gerucht dat Zenit Van Bergen wil hebben."

Collega-commentator Jeroen Grueter adviseert Van Bergen om Friesland zo snel mogelijk te verruilen voor Sint-Petersburg. "Ik zou meteen 'ja' zeggen als ik Van Bergen was. Wonen in één van de mooiste steden ter wereld."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws