Drost bevestigt NAC-interesse: Keuken Kampioen Divisie-rentree na acht jaar lonkt

Drost bevestigt NAC-interesse: Keuken Kampioen Divisie-rentree na acht jaar lonkt

Gepubliceerd: dinsdag 26 mei 2020 om 07:34di 26-05-2020 om 07:34

Jesper Drost lijkt op het punt te staan om na acht jaar terug te keren in de Keuken Kampioen Divisie. De 27-jarige linkspoot loopt uit zijn contract bij Heracles Almelo en staat in de belangstelling van NAC Breda, bevestigt hij zelf tegenover BN DeStem.

NAC heeft het rijk tot dusver alleen en een transfer lijkt een kwestie van tijd: momenteel is er geen concurrentie van andere gegadigden en Drost staat 'niet onwelwillend' tegenover een transfer naar West-Brabant. Volgens BN DeStem moet de aanvallende middenvelder uit Nunspeet volgend seizoen samen met Thom Haye – nu nog gehuurd van ADO Den Haag – de lijnen gaan uitzetten op het NAC-middenveld.

Drost promoveerde in 2012 met het toenmalige FC Zwolle naar de Eredivisie, won twee jaar later de KNVB Beker met PEC en verhuisde in 2015 naar FC Groningen. In het seizoen 2018/2019 kwam hij tot 24 officiële wedstrijden namens Heracles, afgelopen seizoen kwam hij alleen in actie voor de Almelose beloften vanwege een slepende knieblessure. Na een seizoen zonder Eredivisie-minuten heeft Heracles besloten het contract van Drost niet te verlengen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Gaat NAC binnen drie jaar promoveren?

(2519 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws