NAC zit met verhuurd duo van drie ton in zijn maag: Per 1 juli bij ons terug

NAC zit met verhuurd duo van drie ton in zijn maag: "Per 1 juli bij ons terug"

Gepubliceerd: zaterdag 23 mei 2020 om 23:40za 23-05-2020 om 23:40

NAC Breda-directeur Tom Van Den Abbeele moet de selectie van de Bredanaars op peil houden, maar dat belooft geen eenvoudig karwei te worden. De nummer 5 van de Keuken Kampioen Divisie werkte afgelopen seizoen met een spelersbudget van twee miljoen euro, maar moet het binnenkort met een kleinere portemonnee zien te stellen.

NAC zit bovendien nog met de verhuurde Greg Leigh (Aberdeen) en Anouar Kali (Royal Excelsior Virton) in zijn maag: het duo staat nog één jaar onder contract, verdient samen drie ton en drukt dus zwaar op de begroting. "Ze zijn in loondienst bij NAC en keren per 1 juli bij ons terug. Met die twee jongens gaan we dan in gesprek. Of ze zetten hun beste beentje voor of ze worden opnieuw verhuurd of zelfs verkocht", kondigt Van Den Abbeele aan in gesprek met BN DeStem.

Daarnaast wordt er momenteel aan meerdere spelers getrokken. De onlangs vertrokken keeperstrainer Jelle ten Rouwelaar wil de talentvolle doelman Bart Verbruggen (17) meenemen naar Anderlecht en Jan Paul van Hecke staat in de belangstelling van diverse Eredivisie-clubs. Van Den Abbeele houdt alle opties open. "Op korte termijn verwacht ik niet veel rond Van Hecke omdat de betrokken partijen niet tot een overeenstemming zijn gekomen. Misschien duurt het een week, misschien een maand en misschien wel twee maanden. Als we niet tot een oplossing komen waar we blij van worden, blijft hij bij NAC."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Gaat NAC binnen drie jaar promoveren?

(2525 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws