ADO en NAC akkoord over transfer zonder transfersom: driejarig contract in Breda

ADO en NAC akkoord over transfer zonder transfersom: driejarig contract in Breda

Gepubliceerd: dinsdag 26 mei 2020 om 15:56di 26-05-2020 om 15:56

Thom Haye maakt de overstap naar NAC Breda. De middenvelder, die sinds januari al op huurbasis bij de Keuken Kampioen Divisie-club speelde, komt ondanks een doorlopend contract transfervrij over van ADO Den Haag.

Haye heeft een contract voor drie seizoenen getekend in Breda. NAC wordt na AZ, Willem II, Lecce en ADO Den Haag alweer de vijfde club voor de 25-jarige middenvelder. Haye had nog een contract voor een seizoen in Den Haag, maar de clubs hebben overeenstemming bereikt over een transfer zonder geldsom.

"Bij mijn komst in januari gaf ik al aan te willen knokken voor dit jonge en getalenteerde team. Zo voelt dat voor mij nog steeds. Ik ben dan ook heel erg blij dat we tot een overeenkomst zijn gekomen", zegt Haye op de website van NAC. Technisch directeur Tom Van Den Abbeele ziet de komst van de middenvelder als een grote stap voorwaarts. "Thom is een rustige, ervaren, maar ook stuwende kracht die veel praat met de jonge spelers binnen onze selectie. Hij heeft de intrinsieke kwaliteit te coachen en sturen op en naast het veld. Dat is natuurlijk ook erg belangrijk", aldus de directeur.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws