Honderdste Ajax-wedstrijd Tagliafico komt er niet: 'Zijn bezig met een transfer'

Honderdste Ajax-wedstrijd Tagliafico komt er niet: 'Zijn bezig met een transfer'

Gepubliceerd: dinsdag 26 mei 2020 om 16:25di 26-05-2020 om 16:25

Argentijnse media weten het nu helemaal zeker: Nicolas Tagliafico heeft zijn laatste wedstrijd voor Ajax gespeeld. Zaakwaarnemer Ricardo Schlieper gaf eerder al aan te mikken op een vertrek uit Amsterdam, maar dat was onder een klein voorbehoud. Argentijnse media weten wel beter: Tagliafico staat met anderhalf been buiten Amsterdam.

Schlieper komt er openbaar voor uit dat Tagliafico op zoek is naar een andere club. Paris Saint-Germain en Chelsea worden genoemd, maar de spelersagent weigert de naam van de geïnteresseerde club bekend te maken. 

"Ik zal nooit de naam van de club zeggen waar we mee in gesprek zijn. Dat schaadt de onderhandelingen en de speler", zegt Schlieper tegen het Argentijnse radiostation Radio Del Plata.

Tagliafico speelde 99 officiële wedstrijden voor Ajax. Een honderdste komt er waarschijnlijk niet. "We zijn bezig met een transfer van Tagliafico", zegt Schlieper. "We zijn met Ajax een vertrek overeengekomen voor na dit seizoen. Het is een ideaal moment om te vertrekken na 2,5 jaar bij de club. Als de voetbalwereld weer normaal is kan er een transfer komen. Nicolas staat er goed op bij andere clubs. Er zijn clubs geïnteresseerd, maar we moeten kijken hoe dit zich gaat ontwikkelen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws