Ajax was altijd mijn favoriete club toen ik nog klein was

"Ajax was altijd mijn favoriete club toen ik nog klein was"

Gepubliceerd: woensdag 27 mei 2020 om 21:33wo 27-05-2020 om 21:33

Dusan Tadic geniet dagelijks van alles dat Ajax te bieden heeft. Hij vindt het mooi om te zien hoe de selectie bestaat uit ervaren spelers en jonge talenten. Zelf hoopt hij zolang mogelijk bij Ajax te kunnen spelen.

"Ajax was altijd mijn favoriete club toen ik nog klein was. Het is een genot om onderdeel uit te maken van zo'n mooie club. Een geweldige mentaliteit, geweldige supporters en filosofie. Ik geniet er elke dag van. Ik hoop dat het zolang mogelijk doorgaat", zegt Tadic bij Soccer Mondial AG, dat zijn belangen behartigt. 

"Ajax is een club met een geweldige jeugdopleiding. Er lopen altijd spelers die heel veel kwaliteit hebben. Je moet een mix hebben van ervaren spelers en jonge spelers. Zo worden ze beter. Toen ik nog klein was leerde ik ook van de oudere spelers. Nu ben ik een voorbeeld voor ze", zegt Tadic.

"Vorig jaar waren het Frenkie en Matthijs en nu zijn er ook veel goede talenten. Ze hebben een goede mentaliteit en willen iedere dag beter worden en harder werken. Dat is het belangrijkste, samen met hun kwaliteiten."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws