Omroep West: ADO Den Haag is eruit met oude Ajax-bekende De Boer

Omroep West: ADO Den Haag is eruit met oude Ajax-bekende De Boer

Gepubliceerd: donderdag 28 mei 2020 om 17:56do 28-05-2020 om 17:56

ADO Den Haag heeft zijn tweede aanwinst na Emilio Estevez zo goed als binnen, meldt Omroep West donderdag. De twintigjarige Kees de Boer is transfervrij op te halen bij Swansea City en heeft al een akkoord met de nummer zeventien van de Eredivisie.

Volendammer De Boer werd opgeleid bij Ajax en verkaste in 2017 naar Swansea City: sindsdien kwam hij echter niet verder dan één League Cup-minuut namens de hoofdmacht. Nu staat hij voor een terugkeer in Nederland, meldt Omroep West. Het ondertekenen van zijn contract bij ADO is een kwestie van tijd, klinkt het.

ADO versterkte zich eerder deze maand al met Estevez: de international van Taiwan komt over van het Canadese York9 FC. Samy Bourard van FC Eindhoven was ook zo goed als binnen, maar zijn transfervrije komst is voorlopig op de lange baan geschoven: de 23-jarige Belg en zijn zaakwaarnemer waren vergeten om het contract van de middenvelder op te zeggen, waardoor de verbintenis automatisch met één jaar verlengd is. De betrokken partijen proberen de transfer echter alsnog rond te krijgen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws