Wachten op rentree bij Ajax: Maar voor m'n knie is het prima

Wachten op rentree bij Ajax: "Maar voor m'n knie is het prima"

Gepubliceerd: vrijdag 29 mei 2020 om 20:02vr 29-05-2020 om 20:02

Joël Veltman was klaar om de laatste wedstrijden in de Eredivisie te spelen, maar door het stilleggen van de competitie moet de Ajax-verdediger langer wachten op zijn rentree. Veltman werd in februari geopereerd aan z'n knie.

Veltman trainde vrijdag apart van de groep. Reden tot zorg is er niet. "M'n knie is helemaal top, helemaal gezond. Maar ik had wat opstartproblemen, heupklachten. We hebben alle tijd, dus waarom zouden we het forceren? Vandaar dat ik apart trainde", zegt Veltman tegen Ajax TV.

Doordat de competitie is stilgelegd moet Veltman langer wachten op zijn rentree. "Als we weer zouden voetballen, zou het misschien 'gunstig' zijn, hoe gek het ook klinkt. Maar voor m'n knie is het prima. Als het dan helemaal niet doorgaat is het jammer, want dan duurt het nog langer voor je wedstrijden kunt spelen."

Het lijkt erop dat er zonder publiek gespeeld gaat worden als de nieuwe competitie begint. "Dat zou jammer zijn, maar misschien wel terecht. Met of zonder publiek? Wel of geen handjes schudden? Het is allemaal een beetje gek. We zien het 1 september wel."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws