Klopp blij met Liverpool-spelers: 'Niet verwacht dat ik het zo zou gaan missen'

Klopp blij met Liverpool-spelers: 'Niet verwacht dat ik het zo zou gaan missen'

Gepubliceerd: zaterdag 30 mei 2020 om 18:47za 30-05-2020 om 18:47

Jürgen Klopp is blij dat hij met zijn spelers bij Liverpool weer begonnen is met de trainingen. De Premier League wordt op 17 juni hervat en Liverpool lijkt vrijwel zeker van het kampioenschap, met 25 punten voorsprong op nummer twee Manchester City.

Klopp is erg blij met de terugkeer op het trainingsveld. "Briljant, ik had niet verwacht dat ik het voetbal zo zou gaan missen", begint Klopp in gesprek met beIN SPORTS. "Ik was heel erg blij met hoe fit de spelers terugkeerden. We hebben er alles aan gedaan."

Op 17 juni wordt er weer gevoetbald in Engeland. Er wordt begonnen met een echte kraker: Manchester City neemt het op tegen Arsenal. Het is nog niet zeker hoe de resterende Premier League-wedstrijden worden ingevuld. Zo bestaat er een mogelijkheid dat de duels in 'neutrale' stadions gespeeld gaan worden. Dat maakt Klopp echter niets uit. "Op dat moment, waar dat dan ook is, in een leeg stadion, blah blah blah... Met alle gedachten en liefde van de mensen over de hele wereld zal het een geweldige dag in mijn leven zijn."

Er is dus een kans dat Liverpool het kampioenschap niet op Anfield binnen kan halen. "Waar het zal zijn, dat weet ik niet", geeft Klopp aan. "We hopen natuurlijk op Anfield, maar dat weten we niet en is ook helemaal niet belangrijk."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws