'Kamp-Dest praat met geïnteresseerd PSG: Ajax wacht op openingsbod'

'Kamp-Dest praat met geïnteresseerd PSG: Ajax wacht op openingsbod'

31-05-2020 18:27
53

Sergiño Dest kan rekenen op concrete belangstelling van Paris Saint-Germain. De kampioen van Frankrijk heeft volgens France Football al om tafel gezeten met het management van de negentienjarige Ajacied.

PSG ziet in Dest een welkome versterking voor volgend seizoen. Een openingsbod uit Parijs is nog niet aan de orde, maar alle partijen zijn positief over een mogelijke deal. Dat meldt France Football. Ajax wil naar verluidt minimaal twintig miljoen euro zien voor Dest.

Omdat Thomas Meunier uit zijn contract loopt, is PSG-directeur Leonardo naarstig op zoek naar een nieuwe concurrent voor Thilo Kehrer en Colin Dagba. Alex Telles (FC Porto) wordt gehaald voor de linkerkant en voor de rechtsbackpositie is Dest in beeld.

PSG is niet de enige club met interesse in Dest. Bayern München werd afgelopen winter concreet, maar drukte niet door vanwege de onzekerheid op de transfermarkt als gevolg van de coronacrisis. Dest ziet een overstap naar de kampioen van Frankrijk in elk geval zitten.

Het is al langer bekend dat Dest deze zomer kan vertrekken bij Ajax. Hij brak afgelopen seizoen door en werd ook gelinkt aan FC Barcelona en Borussia Dortmund. Ajax verkocht Hakim Ziyech al aan Chelsea, terwijl ook Andre Onana en Nicolás Tagliafico aan een vertrek denken.