'Inter zo goed als rond met Brescia-parel: middenvelder tekent voor vier jaar'

'Inter zo goed als rond met Brescia-parel: middenvelder tekent voor vier jaar'

01-06-2020 09:13
11

Internazionale komt steeds dichter bij de komst van Brescia-parel Sandro Tonali. De twintigjarige middenvelder moet 50 miljoen euro kosten, maar Inter gaat tot op heden niet verder dan 35 miljoen euro. Persoonlijk zouden Tonali en Inter al wel helemaal rond zijn.

Inter heeft het geld voor een mogelijke Tonali-transfer al binnen, aangezien de club zondag Mauro Icardi verkocht aan Paris Saint-Germain. Het vertrek van de Argentijnse aanvaller levert Inter tussen de vijftig en zestig miljoen euro op. Er wordt verwacht dat ook Lautaro Martínez aankomende zomer vertrekt uit Milaan, hetgeen Inter flink wat ruimte geeft op de transfermarkt.

Volgens de Corriere della Sera heeft Inter zelfs al overeenkomst bereikt met Tonali en diens zaakwaarnemer, Giuseppe Bozzo. Volgens de Italiaanse krant gaat Tonali voor vier seizoenen tekenen en ook qua financiën gaat hij er flink op vooruit: de middenvelder gaat naar verluidt tien keer meer verdienen dan hij nu bij Brescia doet. Het enige dat een transfer van Tonali tot nu toe in de weg staat is de vraagprijs van Brescia: de club wil 50 miljoen euro ontvangen voor de middenvelder, het bod van Inter blijft steken op 35 miljoen euro.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie