Onbeschrijflijk gevoel in De Kuip: 'Ik kreeg gewoon kippenvel'

Onbeschrijflijk gevoel in De Kuip: 'Ik kreeg gewoon kippenvel'

Gepubliceerd: maandag 1 juni 2020 om 13:47ma 01-06-2020 om 13:47

Laatste update: woensdag 3 juni 2020 om 12:09wo 03-06-2020 om 12:09

Crysencio Summerville denkt met veel plezier terug aan de minuten die hij met ADO Den Haag maakte in De Kuip eerder dit seizoen. De aanvaller was diep onder de indruk van de passie van de Feyenoord-fans.

"Ik heb meteen in die week dat ik meetrainde mijn officiële debuut gemaakt voor ADO", begint Summerville in gesprek met FOX Sports. "De week daarop sta je gelijk tegenover je oude club", doelt de aanvaller op het treffen met Feyenoord. Summerville mocht ongeveer tien minuten voor tijd invallen in De Kuip. "Al speelde ik bij ADO, het gevoel toen ik het veld opstapte... Ik kan het niet beschrijven, ik kreeg gewoon kippenvel. Toen ik inviel, een staande ovatie. Dat was een mooi moment."

Summerville wil in de toekomst een basisplaats afdwingen bij Feyenoord om voor de fanatieke fans te kunnen spelen. "Ik had natuurlijk een ander shirt aan, ik ben ADO ook dankbaar dat ze mij die kans hebben gegeven. Ik zie dat de fans (in De Kuip, red.) een bepaalde sfeer afgeven en echt de twaalfde man zijn. Ik hoop ooit in het Feyenoord-shirt in De Kuip te spelen", sluit hij af.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Gaat Summerville het eerste elftal van Feyenoord halen?

(495 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws