Southampton komt met contractnieuws: trainer tekent voor vier seizoenen bij

Southampton komt met contractnieuws: trainer tekent voor vier seizoenen bij

Gepubliceerd: dinsdag 2 juni 2020 om 10:59di 02-06-2020 om 10:59

Laatste update: dinsdag 2 juni 2020 om 11:10di 02-06-2020 om 11:10

Ralph Hasenhüttl heeft een nieuw contract bij Southampton getekend. De Duitse trainer blijft als alles goed verloopt nog vier seizoenen langer actief in Engeland, nu hij zijn handtekening onder een nieuw vierjarig contract heeft gezet.

Southampton maakt het nieuws dinsdagochtend via officiële kanalen bekend. "Vanaf dag één heeft Ralph een positieve invloed gehad op de club en op de fans", vertelt CEO Martin Semmens. "Hij kwam naar Southampton toen onze club sterke leiderschap nodig had om stappen vooruit te kunnen maken. "

"Het moge duidelijk zijn dat Ralph in deze club gelooft en gepassioneerd is over het project dat nog voor ons ligt", aldus Semmens. "Hij begreep de club heel snel en heeft de laatste zes maanden een visie opgesteld waarin wij geloven."

Hasenhüttl zelf is blij met zijn nieuwe contract. "Het was een simpele beslissing voor me. Door de relatie die ik heb opgebouwd met de club, de spelers en de fans, maar ook vanwege de relatie die zij met mij hebben opgebouwd." De Duitse coach ligt door de nieuwe deal tot 2024 vast.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws