Marin in verband gebracht met transfer: 'De club past bij hem'

Marin in verband gebracht met transfer: 'De club past bij hem'

Gepubliceerd: dinsdag 2 juni 2020 om 12:54di 02-06-2020 om 12:54

Razvan Marin wordt in verband gebracht met een (huur)transfer naar Galatasaray. Landgenoot Florin Bratu denkt dat de Roemeen daar wel past.

Marin staat volgens Turkse media op het lijstje van Galatasaray. Bratu speelde één seizoen bij de club en legt de lat hoog. "Er staat veel druk op, omdat er veel grote Roemeense spelers bij Galatasaray hebben gespeeld. Hij zal vergeleken worden met andere Roemenen die daar hebben gespeeld, maar ik geloof in Razvan Marin", zegt Bratu bij ProSport. "Ik denk dat de club bij hem past, bij zijn stijl."

"Het is een intelligente speler, iemand die het spel snapt en graag de bal heeft", gaat Bratu verder. "Galatasaray heeft vaak controle over de wedstrijd. Marin is een speler die het initiatief kan nemen, hij kan het spel van Galatasaray bepalen. Hij heeft nu wat meer kracht, hij is volwassener geworden."

Marin verdiende bij Standard Luik een transfer naar Ajax. "Hij heeft in twee belangrijke competities gespeeld. Als hij veel gaat spelen, kan hij een nog hoger niveau bereiken", zegt Bratu.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws