'Istanbul op punt af te treden: restant Champions League mogelijk niet in Turkije'

'Istanbul op punt af te treden: restant Champions League mogelijk niet in Turkije'

Gepubliceerd: dinsdag 2 juni 2020 om 14:23di 02-06-2020 om 14:23

Het is nog niet duidelijk hoe de Champions League en Europa League dit seizoen uitgespeeld gaan worden. De UEFA beslist op 17 juni over de te varen koers. Zo zou de finale van de Champions League bijvoorbeeld in Lissabon gespeeld gaan worden in plaats van Istanbul.

Dat meldt El Mundo Deportivo. Er bestaat een mogelijkheid dat er een Final 8-systeem gespeeld gaat worden, aangezien de wedstrijden dan sneller achter elkaar afgewerkt kunnen worden. De Champions League-finale zou eigenlijk plaatsvinden in Istanbul, maar de Turkse hoofdstad staat op het punt om af te treden vanwege financiële problemen aangezien er geen tickets voor de wedstrijd verkocht mogen worden.

Indien dit het geval is hoopt Lissabon de resterende wedstrijden binnen te halen. De duels worden dan gespeeld in het Estadio Da Luz van Benfica. Daarnaast wordt er gedacht aan het Estádio José Alvalade van Sporting Portugal als ondersteuning bij een Final 8 in de Champions League. Ook München (Allianz Arena) en Madrid (Wanda Metropolitano) hopen nog op de laatste wedstrijden van de Champions League.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws