Ambitieuze Vlap blijft dromen bij Anderlecht: 'Iedereen bij de club is hongerig'

Ambitieuze Vlap blijft dromen bij Anderlecht: 'Iedereen bij de club is hongerig'

Gepubliceerd: dinsdag 2 juni 2020 om 14:49di 02-06-2020 om 14:49

Laatste update: dinsdag 2 juni 2020 om 14:51di 02-06-2020 om 14:51

Michel Vlap kende een moeizaam eerste seizoen bij Anderlecht, maar liet op het einde toch mooie dingen zien. De middenvelder wil volgend seizoen een stap vooruit zetten, geeft hij aan in het Algemeen Dagblad.

Vlap heeft tijdens de coronaperiode niet stilgezeten. "Nadat de competitie in maart werd stilgelegd, ben ik zo'n zes weken in Friesland geweest. Daar heb ik veel voor mezelf getraind. Het was wat dat betreft fijn om begin mei weer op de club te komen. Met de nodige voorzorgsmaatregelen hebben we veel en hard kunnen trainen. Dat heeft onze technische staf hartstikke goed ingericht", geeft hij aan.

Vlap vindt het wel spijtig dat de competitie is stilgelegd. "Wij hadden nog een kansje op Europees voetbal. Jammer dat we daar niet meer voor konden voetballen. Maar goed, Club Brugge en Antwerp zeggen ongetwijfeld hetzelfde als het over de bekerfinale gaat. Voor die wedstrijd moeten ze, denk ik, straks gewoon een datum prikken."

De Nederlander hoopt bij Anderlecht een landstitel te winnen in de toekomst. "Ik merk dat iedereen bij de club heel erg hongerig is om de 35ste landstitel te pakken. De start van het vorige seizoen was natuurlijk niet zoals we wilden. Maar in de slotfase van de competitie voetbalden we zoals onze supporters dat willen zien. We kijken dan ook uit naar het volgende seizoen, waarin we hopelijk die lijn kunnen doortrekken", besluit Vlap.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws