'Fortuna-exodus dreigt: Ciss terug naar Frankrijk, bod van 1,5 miljoen op Diemers'

'Fortuna-exodus dreigt: Ciss terug naar Frankrijk, bod van 1,5 miljoen op Diemers'

Gepubliceerd: dinsdag 2 juni 2020 om 22:18di 02-06-2020 om 22:18

Fortuna Sittard dreigt niet alleen Mark Diemers, maar ook Amadou Ciss kwijt te raken. Volgens De Limburger heeft de nummer 16 van de Eredivisie voor beide spelers aanbiedingen binnengekregen.

Ciss lijkt zijn carrière in Frankrijk voort te gaan zetten en lijkt volgens De Limburger 'hard op weg' naar een transfer. Een club uit de Ligue 1 heeft zich in Zuid-Limburg gemeld. Het Franse voetbal is geen onbekend terrein voor Ciss, die laagvlieger Pau FC in 2018 verruilde voor Fortuna. De Senegalees staat nog twee jaar onder contract bij Fortuna, maar lijkt zijn laatste wedstrijd in het groen-geel al gespeeld te hebben.

Diemers wordt al langere tijd nadrukkelijk gevolgd door Vitesse en FC Groningen, dat nog niet aan de vraagprijs van Fortuna heeft kunnen voldoen. Veronica Inside meldde vrijdag dat Al Wehda uit Saudi-Arabië een bod heeft gedaan op de aanvallende middenvelder. De Limburger onderschrijft dit en spreekt van een openingsbod van anderhalf miljoen euro. Of de kersvers vader trek heeft in een verblijf in het Midden-Oosten, moet echter nog afgewacht worden.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws