'Pikante 'nek-aan-nek-race' in België: Anderlecht-locker van Chadli al leeg'

'Pikante 'nek-aan-nek-race' in België: Anderlecht-locker van Chadli al leeg'

Gepubliceerd: dinsdag 2 juni 2020 om 23:58di 02-06-2020 om 23:58

Laatste update: woensdag 3 juni 2020 om 00:05wo 03-06-2020 om 00:05

Oude AGOVV- en FC Twente-bekende Nacer Chadli staat aan de vooravond van een pikante transfer. De 59-voudig Rode Duivel werd dit seizoen door AS Monaco aan Anderlecht verhuurd, maar nu vechten Jupiler Pro League-rivalen Club Brugge en Royal Antwerp FC om zijn komst, meldt RMC Sports.

Dinsdagochtend verscheen Chadli bij Anderlecht, maar alleen om zijn locker leeg te maken. Bij AS Monaco heeft hij, ondanks een tot 2021 doorlopend contract, geen toekomst meer: Chadli lijkt nu te opteren voor nóg een jaartje Jupiler Pro League en kan naar verluidt kiezen tussen de nummers één en vier van de competitie.

Volgens RMC Sports is er nu al een 'nek-aan-nek-race' aan de gang tussen beide clubs. Op sportief gebied heeft Blauw-Zwart de beste papieren: de ploeg van Philippe Clement is uitgeroepen tot landskampioen en zal komend seizoen in de Champions League uitkomen.

The Great Old lijkt echter niet kansloos in de transferstrijd. Aangezien Chadli graag mee wil naar het verlate EK in 2021, is zijn kans op speeltijd ook een factor van belang. In Antwerpen lijkt hij op voorhand meer minuten te kunnen maken dan in Brugge.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws