'Tottenham komt in actie en biedt 'transfervrije' Vertonghen uniek contract'

'Tottenham komt in actie en biedt 'transfervrije' Vertonghen uniek contract'

Gepubliceerd: woensdag 3 juni 2020 om 10:29wo 03-06-2020 om 10:29

Jan Vertonghen blijft mogelijk tóch langer bij Tottenham Hotspur. Althans, voor een maand. Volgens Het Nieuwsblad heeft de Londense club hem een contract tot het einde van het Premier League-seizoen aangeboden.

De huidige verbintenis van Vertonghen loopt af op 30 juni, maar in de Premier League worden na een coronabreak van drie maanden nog tot eind juli wedstrijden gespeeld. Om juridische problemen te vermijden is Spurs gevraagd om de toekomst van de spelers met een aflopend contract vóór 23 juni te regelen. Vertonghen heeft daarom een voorstel ontvangen. Hetzelfde geldt vermoedelijk voor Michel Vorm, al meldt Het Nieuwsblad daar niets over.

Tottenham hoopt dat Vertonghen toehapt, maar de oud-Ajacied hoeft niet te hopen op een contract voor één of meerdere seizoenen. De ervaren verdediger is op zoek naar een nieuwe uitdaging en twijfelt naar verluidt over de korte overeenkomst. Vertonghen wil een lucratieve transfer niet in de waagschaal leggen door een blessure op te lopen. Op dit moment lijkt het erop dat Vertonghen volgend seizoen in de Serie A speelt. Internazionale en AS Roma hebben interesse.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws