Fortuna Sittard bevestigt concrete interesse: 'Niet geslaagd bij Feyenoord'

Fortuna Sittard bevestigt concrete interesse: 'Niet geslaagd bij Feyenoord'

Gepubliceerd: donderdag 4 juni 2020 om 15:48do 04-06-2020 om 15:48

Laatste update: donderdag 4 juni 2020 om 15:57do 04-06-2020 om 15:57

Emil Hansson (21) moet de derde zomerversterking van Fortuna Sittard worden. Dat bevestigt technisch manager Sjors Ultee aan Voetbal International. In Zuid-Limburg ligt een vierjarig contract klaar voor de aanvallende middenvelder van Hannover 96.

"We hebben goede gesprekken gehad", vertelt Ultee aan VI. "We zijn niet de enige club die het ziet zitten in Hansson, maar we doen wat we kunnen om hem met te overtuigen met een goed verhaal."

"Hij heeft met Feyenoord en Hannover twee grote clubs gehad, is daar niet geslaagd. Als hij nu wekelijks gaat spelen, kan hij over één of twee jaar vast weer een stap naar een hoger niveau zetten. Hansson is een talentvolle speler die met zijn kwaliteiten veel aan ons spel kan toevoegen. Daarnaast spreekt hij Nederlands en kent hij de Eredivisie en de cultuur."

Hansson speelde afgelopen seizoen op huurbasis bij RKC Waalwijk. Het is onduidelijk hoeveel geld zijn broodheer Hannover 96 wil zien. De Duitsers betaalden vorig jaar nog vier ton voor Hansson aan Feyenoord. Fortuna Sittard versterkte zich deze zomer al met Yanick van Osch en Roel Janssen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws