Transferflirt met Heerenveen: 'Ik vind het een heel mooie club, mooie stap'

Transferflirt met Heerenveen: 'Ik vind het een heel mooie club, mooie stap'

Gepubliceerd: donderdag 4 juni 2020 om 16:05do 04-06-2020 om 16:05

Joël Zwarts ziet een transfer naar sc Heerenveen wel zitten. De Friese club onderzoekt de mogelijkheid om de 21-jarige aanvaller van Excelsior naar de Eredivisie te halen, zo werd onlangs bekend.

"Ik vind het een heel mooie club. Ze hebben vaak goede en snelle buitenspelers. Het zou een mooie stap zijn", zegt Zwarts tegen RTV Rijnmond. Gerry Hamstra, technisch manager van Heerenveen, bevestigt noch ontkent de interesse. "Ik ga nooit in op geruchten en dus ook nu niet. Alle uitspraken zijn voor zijn rekening."

Zwarts laat het over aan zijn zaakwaarnemer Regi Blinker. "Clubs zijn door de coronacrisis ook aan het kijken wat ze kunnen. En we hebben nog maanden. Misschien ga ik weg en misschien blijf ik bij Excelsior. Ik laat het gewoon op me af komen. Ik heb nog een contract tot 2022, dus ik zit goed. Maar voor mij is het sowieso een ambitie om een stap te maken en te kijken waar mijn plafond ligt."

Zwarts verruilde vorig seizoen Feyenoord voor Excelsior, dat geen transfersom voor hem hoefde te betalen. Hij hoopt volgend seizoen zijn Eredivisie-debuut te maken, maar daarvoor moet hij eerst transfereren. "Ik denk dat ik vorig jaar die stap ook wel aankon."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws