Foppe en ik willen graag dat Klaas-Jan Huntelaar gehaald wordt

"Foppe en ik willen graag dat Klaas-Jan Huntelaar gehaald wordt"

Gepubliceerd: vrijdag 5 juni 2020 om 11:08vr 05-06-2020 om 11:08

Riemer van der Velde hoopt dat sc Heerenveen erin slaagt om Klaas-Jan Huntelaar te halen. Geruchten dat de Ajax-spits mogelijk terugkeert in Friesland worden steeds sterker. Huntelaar lijkt geen trek te hebben in nog een seizoen op de bank. Heerenveen hoopt hem graag terug te halen. 

Van der Velde, erevoorzitter van Heerenveen, hoopt dat Heerenveen de aankomende seizoenen stappen zet. "Wij vinden het jammer dat club operationeel niet gezond is en dat de beste spelers elk jaar verkocht moeten worden", zegt hij tegen de Leeuwarder Courant. "Daar moet verandering in komen. Dat roepen wij al jaren." Foppe de Haan is het met Van der Velde eens. "Per saldo worden wij alleen nog maar slechter. Dat krijg je als je spelers huurt."

Door de coronacrisis is alles onzeker. Het is niet duidelijk wat seizoenkaarthouders en sponsoren van plan zijn. "Daar maak ik mij grote zorgen over. Dus tien jaar voorruit kijken? We moeten al blij zijn dat we de zaak over twee jaar op het droge hebben", zegt Van der Velde.

"Heb ik nog een wens? Ja, Foppe en ik willen graag dat Klaas-Jan Huntelaar gehaald wordt", laat Van der Velde kort weten.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Wat moet Huntelaar doen?

(1138 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws