De Graafschap haalt Verbeek (29) binnen: Hij had diverse opties

De Graafschap haalt Verbeek (29) binnen: "Hij had diverse opties"

Gepubliceerd: vrijdag 5 juni 2020 om 12:02vr 05-06-2020 om 12:02

Danny Verbeek is de vierde zomeraanwinst van De Graafschap. De 29-jarige spits komt over van FC Den Bosch, dat al rekening hield met zijn vertrek.

De Graafschap heeft de komst van Verbeek bevestigd. Hij komt transfervrij over en tekent voor drie seizoenen in Doetinchem. Eerder wist De Graafschap al Elmo Lieftink, Joey Konings en Julian Lelieveld binnen te hengelen.

"Danny heeft ruim 320 wedstrijden betaald voetbal in de benen", zegt manager voetbalzaken Peter Hofstede van De Graafschap op de clubsite. "Hij heeft ervaring in zowel de Eerste- als de Eredivisie. Hij kan op diverse posities goed uit de voeten en was het afgelopen seizoen bij een flink aantal goals van FC Den Bosch betrokken. Hij had diverse opties en wij zijn dan ook erg content dat hij voor onze plannen heeft gekozen."

"Als je ziet hoeveel kwaliteit in de nieuw gevormde selectie zit, weet je dat je aankomend seizoen weer moet gaan voor promotie. Die ambitie spreekt mij erg aan. Een club als De Graafschap past bij mij. Geweldig dat ik aankomend seizoen op De Vijverberg speel. Nu maar hopen dat de supporters weer snel naar club kunnen", zegt Verbeek zelf.

Verbeek speelde van 2008 tot 2011 en van 2017 tot onlangs voor Den Bosch. Tussendoor kwam hij uit voor Standard Luik, NAC Breda en FC Utrecht.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Een goede zet van De Graafschap?

Ja
89%
Nee
11%
(735 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws