Sparta strikt Gravenberch: 'Gemotiveerd voor nieuwe kans in Eredivisie'

Sparta strikt Gravenberch: 'Gemotiveerd voor nieuwe kans in Eredivisie'

Gepubliceerd: vrijdag 5 juni 2020 om 14:04vr 05-06-2020 om 14:04

Laatste update: vrijdag 5 juni 2020 om 14:23vr 05-06-2020 om 14:23

Sparta heeft zich versterkt met Danzell Gravenberch. De oud-speler van onder meer Ajax, NEC en Reading heeft voor één seizoen getekend op Het Kasteel.

Gravenberch (26) trainde de laatste weken al mee met de selectie van Sparta. In januari tekende hij tot het einde van het seizoen FC Dordrecht, waar hij in acht wedstrijden tot twee treffers kwam. Gravenberch is de oudere broer van Ajax-tiener Ryan Gravenberch.

"Danzell is een jongen die een goede opleiding heeft gehad en nu bereid is alles te geven voor een nieuwe kans op het hoogste niveau", verklaart technisch directeur Henk van Stee op de clubsite. "‘Bij FC Dordrecht heeft hij na de winterstop als aanvaller, wat hij van origine ook was, indruk gemaakt met zijn spel en fysieke inbreng. Dat zijn kwaliteiten die we in onze selectie kunnen gebruiken."

"Met hem halen we iemand binnen die gemotiveerd is en op basis van een prestatieovereenkomst een nieuwe kans in de Eredivisie wil grijpen", aldus Van Stee. "In eerste instantie tekent hij voor één seizoen, maar als het van beide kanten bevalt, zullen we kijken naar mogelijkheden dit te verlengen."

Gravenberch is na Marouane Afaker, Lennart Thy en Michaël Heylen de vierde zomerversterking van Sparta.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws