'Eerst een jaar Eerste Divisie en dan knallen in de Eredivisie'

'Eerst een jaar Eerste Divisie en dan knallen in de Eredivisie'

Gepubliceerd: zaterdag 6 juni 2020 om 11:33za 06-06-2020 om 11:33

Danny Verbeek is naar De Graafschap gegaan om uiteindelijk in de Eredivisie terecht te komen. Vrijdag tekende de spits een meerjarig contract in Doetinchem. Hij is de vierde aanwinst van de club.

Verbeek komt over van FC Den Bosch, waar hij in de spits speelde. Bij De Graafschap gaat hij waarschijnlijk op het middenveld spelen, al heeft dat zijn besluit niet beïnvloed. Ik ben hierheen gekomen, omdat ik om de prijzen wil spelen", zegt Verbeek tegen Omroep Gelderland. "De planning is om één jaar eerste divisie te spelen en dan te gaan knallen in de Eredivisie. Ik merk dat iedereen binnen de club het goed wil maken van afgelopen seizoen."

Verbeek gaat vol voor zijn kans bij De Graafschap, maar zijn vertrek bij Den Bosch valt hem zwaar. "Ik heb er zo lang gespeeld. Ik word echt gewaardeerd en geliefd in Den Bosch. Het is lastig om weg te gaan nu de club het zo lastig heeft. Vorig seizoen waren we nog dichtbij promotie, helaas is dat toen anders uitgepakt. Maar ik wil zelf ook graag kijken waar mijn plafond ligt en een stap maken in mijn carrière."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Gaat De Graafschap promoveren?

Ja
73%
Nee
27%
(566 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws