'Napoli wil profiteren van relatie met Raiola en mengt zich in race om Malen'

'Napoli wil profiteren van relatie met Raiola en mengt zich in race om Malen'

07-06-2020 07:32
136

Napoli heeft interesse in Donyell Malen. Dat meldt althans Radio Kiss Kiss Napoli. De Italiaanse topclub zou de strijd willen aangaan met diverse Europese topclubs voor de aanvaller van PSV.

Naast Napoli zouden onder meer FC Barcelona, Juventus en AC Milan de 21-jarige Malen het hof maken. Volgens het Napolitaanse radiostation hanteert PSV een vraagprijs van zo'n vijftig miljoen euro. Door de coronacrisis is het wel de vraag hoe snel het van een vertrek uit Eindhoven komt voor de viervoudig international van het Nederlands elftal.

Wedden

Meer odds

Malen wordt bijgestaan door Mino Raiola. De Nederlandse zaakwaarnemer onderhoudt goede banden met Napoli-voorzitter Aurelio de Laurentiis sinds de transfers van Kostas Manolas en Hirving Lozano. De Mexicaan kwam vorige zomer voor veertig miljoen over van PSV, maar kent een moeizaam debuutseizoen kent bij I Partenopei.

Malen kwam in beeld bij de topclubs door zijn indrukwekkende seizoenstart met elf treffers en twee assists in veertien Eredivisie-duels. De aanvaller liep in december een zware knieblessure op, maar staat inmiddels weer op het trainingsveld. Hij ligt tot medio 2024 vast in het Philips Stadion.