Update: Roda JC kondigt komst Streppel alvast aan, tweejarig contract

Update: Roda JC kondigt komst Streppel alvast aan, tweejarig contract

09-06-2020 16:19 Laatste update: 10-06-2020 10:29
187

Volgens Voetbal International en 1Limburg is Jurgen Streppel hard op weg naar Roda JC. De Limburgse club hoopt de 50-jarige trainer snel aan te stellen als hoofdtrainer en lijkt MVV af te troeven.

Volgens 1Limburg gaat het alleen nog om details. Zeker is wel dat Streppel op weg is naar Roda. Het is niet duidelijk voor hoeveel seizoenen hij gaat tekenen. Roda hoopt Streppel spoedig te kunnen presenteren in het Parkstad Limburg Stadion. MVV, dat ook geïnteresseerd was, zoekt verder naar een nieuwe hoofdtrainer.

Streppel was hiervoor trainer bij Al-Jazira, een club uit de Verenigde Arabische Emiraten. Daar werd hij al na drie wedstrijden ontslagen. Streppel was in Nederland werkzaam bij Helmond Sport, Willem ll en sc Heerenveen. Roda wordt naar alle waarschijnlijkheid dus zijn vierde Nederlandse club. 

Streppel stond als speler al onder contract bij Roda, maar hij speelde geen minuut voor de club.

Update: Jurgen Streppel gaat voor twee seizoenen tekenen bij Roda JC. Dat meldt De Telegraaf. De Limburgse club heeft voor woensdagmiddag een persconferentie aangekondigd. De 51-jarige Helmondenaar was eerder trainer van Helmond Sport, Willem II, sc Heerenveen, Anorthosis Famagusta en Al-Jazira.