Sinisterra 'veel verder dan hij had kunnen denken': 'Pakt eigenlijk heel goed uit'

Sinisterra 'veel verder dan hij had kunnen denken': 'Pakt eigenlijk heel goed uit'

09-06-2020 18:08
62

Het gaat voorspoedig met het herstel van Luis Sinisterra, die door het coronavirus noodgedwongen in Rotterdam bleef. De aanvaller van Feyenoord hoopt in december weer op het veld te staan.

"Eigenlijk zou ik voor een groot deel thuis in Colombia gaan revalideren, dicht bij mijn familie. Maar door het virus ben ik noodgedwongen hier gebleven, samen met mijn moeder", zegt Sinisterra in het Feyenoord Magazine. "Dat ik hier moet blijven, pakt eigenlijk heel goed uit. Ik ben alweer zo veel verder dan ik had kunnen denken."

"Ik mag alweer voorzichtig met een bal aan de gang en dat doet me veel goed", stelt de twintigjarige Colombiaan. "Het was echt moeilijk om van de bal af te moeten blijven. In december hoop ik weer op het veld te kunnen staan. En anders in de voorbereiding na de winterstop. Ik ga er zeker geen druk op leggen, want ik heb nog een lange weg te gaan, maar ik voel me heel goed en sterk."

Sinisterra was op dreef voor Feyenoord, met vijf goals en vier assists in 21 Eredivisie-optredens. In februari kwam echter een abrupt einde aan zijn seizoen, toen hij tegen PEC Zwolle zijn kruisband scheurde.