'Zou heel mooi zijn om met Messi bij Barça te spelen, maar Juve ook geweldig'

'Zou heel mooi zijn om met Messi bij Barça te spelen, maar Juve ook geweldig'

Gepubliceerd: dinsdag 9 juni 2020 om 19:37di 09-06-2020 om 19:37

Paulo Dybala heeft voor beroering gezorgd onder de fans van FC Barcelona. De 26-jarige Argentijn vertelde in een interview met CNN dat hij het wel ziet zitten om met zijn illustere landgenoot Lionel Messi samen te spelen bij de Catalaanse grootmacht.

"De waarheid is dat Barcelona wereldwijd een enorm team is, en door Messi zijn ze zelfs nog groter", liet Dybala aan de Amerikaanse zender weten. "Het zou heel mooi zijn om met hem te spelen, maar Juventus is ook een geweldige club met een rijke historie en veel goede spelers. We zouden wel twee elftallen op kunnen stellen en je kunt hier samenspelen met Buffon en Cristiano Ronaldo."

Ondanks zijn uitspraken lijkt de toekomst van Dybala in Turijn te liggen, al is hij nog niet in gesprek met de Italiaanse topclub over een contractverlenging. Dybala ligt nog tot medio 2022 vast. "Op dit moment speelt er niets. Ik heb nog anderhalf jaar te gaan, dat is niet veel. Ik weet dat het door de crisis niet makkelijk is voor de club, maar andere spelers hebben ook verlengd. Wij wachten af."

"Ik ben gelukkig hier", voegt Dybala daaraan toe. "De mensen houden hier van mij en ik houd van hen. De club zal op een bepaald moment vast in gesprek willen, of misschien niet...", lacht La Joya. "Ik weet het niet. Het hangt van Juventus af." Volgens Italiaanse media zou de Oude Dame hem tot medio 2024 willen vastleggen, tegen een jaarsalaris van tien miljoen euro.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws