Ehizibue kijkt ogen uit: 'Ik weet niet wat ze daar doen, maar het zijn net robots'

Ehizibue kijkt ogen uit: 'Ik weet niet wat ze daar doen, maar het zijn net robots'

Gepubliceerd: vrijdag 12 juni 2020 om 08:24vr 12-06-2020 om 08:24

Kingsley Ehizibue kijkt zijn ogen uit in Duitsland. Na vijf jaar Eredivisie-voetbal met PEC Zwolle komt hij als speler van 1. FC Köln grote namen als Robert Lewandowski, Joshua Kimmich, Timo Werner en Jadon Sancho tegen.

Ehizibue presteert goed in het shirt van Köln, maar loopt elke wedstrijd op zijn tenen. "Ik heb tegen veel grote teams en grote spelers mogen spelen. Jadon Sancho is echt ontzettend goed of wat denk je bijvoorbeeld van Timo Werner?", zegt hij tegen Voetbal International. "In de Eredivisie kon je nog weleens een foutje maken. Dan kon je het herstellen of kwam je ermee weg. Hier is het allemaal zo veel dodelijker."

Na de Bundesliga-herstart staat er geen maat op Bayern München. De recordkampioen kan komend weekend - bij een nederlaag van Borussia Dortmund en een zege op Borussia Mönchengladbach - de landstitel pakken. Ehizibue: "Robert Lewandowski of Joshua Kimmich... Het lijkt allemaal zo eenvoudig wat ze doen, zo simpel. Maar het is zo ongelofelijk goed. Bij Bayern denken ze tien stappen vooruit. Ik weet niet wat ze daar in München doen, maar het zijn net robots."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws