Olmo doet Schreuder-loos Hoffenheim in twee minuten tijd de das om

Olmo doet Schreuder-loos Hoffenheim in twee minuten tijd de das om

Gepubliceerd: vrijdag 12 juni 2020 om 22:24vr 12-06-2020 om 22:24

Laatste update: vrijdag 12 juni 2020 om 22:24vr 12-06-2020 om 22:24

Het vertrek van Alfred Schreuder heeft TSG Hoffenheim vooralsog niet geholpen. RB Leipzig pakte op bezoek bij de Duitse nummer zeven de volle buit: 0-2.

Schreuder vertrok deze week verrassend bij Hoffenheim. Het had vrijdagavond een mooi weerzien moeten worden. Leipzig-trainer Julian Nagelsmann was tot vorig jaar trainer van Hoffenheim en had Schreuder aan boord als assistent.

Hoffenheim begon sterk aan de wedstrijd en leek al na een paar minuten een uitgelezen kans te krijgen om op 1-0 te komen. De scheidsrechter legde de bal op de stip, maar na inmenging van de VAR werd dit teruggedraaid. Hoffenheim had amper tijd om de rug te rechten, want even later stond het 0-2. Dani Olmo scoorde in de negende minuut en sloeg twee minuten later weer toe.

Hoffenheim kreeg kansen op de aansluitingstreffer, terwijl Leipzig mogelijkheden op 0-3 liet liggen. In de tweede helft werd een goal van oud-PSV'er Angeliño afgekeurd vanwege buitenspel. Hoffenheim was daarna nog wel een paar keer gevaarlijk, maar scoorde niet meer. 

Leipzig neemt de derde plaats steviger in handen. Hoffenheim kan aankomend weekend worden ingehaald door SC Freiburg. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws