'Gekke' Weghorst: Ik heb echt geen idee wat ik daar aan het doen was

'Gekke' Weghorst: "Ik heb echt geen idee wat ik daar aan het doen was"

13-06-2020 10:44
10

Wout Weghorst kreeg vorig weekend de lachers op zijn hand met een merkwaardig interview. De spits van VfL Wolfsburg leek voorafgaand aan het gesprek met de journalist niet te beseffen dat de camera's al draaiden, maar hij kan zelf wel lachen om de situatie.

Ook zijn ploeggenoten zagen de hilariteit van het interview in. "Natuurlijk heb ik het zelf ook teruggezien", reageert Weghorst in een korte video, uitgezonden door FOX Sports. "Ik heb veel berichtjes gekregen en in de bus hebben we er ook hard om moeten lachen."

De spits weet het 'incident' aan een gebrek aan focus. "Ik was me er niet van bewust dat het interview al was begonnen, omdat dat nu heel anders gaat dan normaal. Het was de eerste keer voor mij en ik had ook nog eens drie interviews achter elkaar. Ik zat een beetje in mijn eigen gedachten."

Zelf ziet Weghorst, die zaterdagmiddag met Wolfsburg weer in actie komt en Freiburg thuis ontvangt, de humor van het interview wel in. "Ik heb echt geen idee wat ik daar aan het doen was. Het zag er heel erg gek uit, haha!"