Chelsea-aanvaller Hudson-Odoi wordt niet vervolgd voor verkrachting

Chelsea-aanvaller Hudson-Odoi wordt niet vervolgd voor verkrachting

Gepubliceerd: zondag 14 juni 2020 om 07:50zo 14-06-2020 om 07:50

De politie heeft het onderzoek naar vermeende verkrachting door Chelsea-aanvaller Callum Hudson-Odoi gestaakt. De negentienjarige Engelsman meldt dat zelf in een verklaring op social media.

Hudson-Odoi werd op 17 mei om 04.00 uur 's nachts aangehouden in zijn penthouse op beschuldiging van verkrachting. Hij nodigde een model bij hem thuis uit, maar de twee zouden ruzie hebben gekregen. Nadat de politie en de ambulance waren gebeld, kreeg de vleugelaanvaller bezoek van de hulpdiensten. Hij werd na verhoor op borgtocht vrijgelaten, maar het onderzoek ging door.

'Na een volledig en grondig onderzoek heeft de politie nu bevestigd dat ze geen verdere actie zal ondernemen', schrijft Hudson-Odoi. 'Ik heb gezwegen en de politie mijn volledige medewerking verleend ​​tijdens zijn onderzoek, omdat ik wist dat er spoedig een dag zou komen dat mijn naam zou worden gezuiverd.'

'Ik heb geleerd dat voetballen en spelen voor een van de beste clubs ter wereld een grote verantwoordelijkheid met zich meebrengt, en in de toekomst zal ik proberen mijn platform als Chelsea-speler te gebruiken om het best mogelijke rolmodel te zijn', besluit de drievoudig international.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws