Barça-veldbestormer: 'Messi wilde vanwege het virus niet op de foto'

Barça-veldbestormer: 'Messi wilde vanwege het virus niet op de foto'

Gepubliceerd: zondag 14 juni 2020 om 08:34zo 14-06-2020 om 08:34

Een opvallend moment tijdens het duel van FC Barcelona bij Real Mallorca: ondanks de strenge coronamaatregelen slaagde een fan erin het veld te betreden. Hij droeg een Argentijns shirt van Lionel Messi en wilde dan ook een foto met de ster.

"Het is mijn droom om een foto met Messi te maken en hem te ontmoeten", reageert de veldbestormer in gesprek met onder meer Mundo Deportivo en Cadena COPE. "Ik kwam eerst Jordi Alba tegen, dus maakte ik een selfie met hem. Daarna ging ik naar Messi. Ik riep: Messi, een foto! Messi, een foto! Maar vanwege het virus wilde hij niet. Van de politie moest ik alle foto's uiteindelijk verwijderen."

Volgens de tiener zorgden zenuwen ervoor dat hij zijn plan niet goed uitvoerde. "Ik heb een document in moeten vullen met mijn gegevens. De politie zal mij nu vertellen wat voor boete ik krijg. Ik weet niet of dit het waard was", verzucht de fan, die desondanks rept van een 'bijzondere ervaring'. "Ik had dit idee al voor het coronavirus opgevat."

De manier waarop hij het speelveld kon bereiken, zet echter de nodige vraagtekens bij de beveiliging in en rond het stadion. "Ik kwam rond de veertigste minuut bij het stadion aan. Ik klom over een hek van zo'n twee meter hoog. Via de tribunes kon ik naar het veld."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws