'Week van de waarheid voor Dessers: transfersom van drie tot vier miljoen euro'

'Week van de waarheid voor Dessers: transfersom van drie tot vier miljoen euro'

15-06-2020 07:57
24

Het is de week van de waarheid voor Cyriel Dessers en KRC Genk. Dat meldt Het Laatste Nieuws maandagochtend. De topscorer van Heracles Almelo (25) staat nog steeds bovenaan het lijstje van de Belgische topclub.

Genk start deze week aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen en hoopt de selectie zo snel mogelijk rond te hebben. Dessers geldt nog steeds als topkandidaat in de Luminus Arena, ondanks dat er weinig schot in de onderhandelingen lijkt te zitten. Volgens Het Laatste Nieuws is echter niets minder waar: de gesprekken tussen Genk en Heracles 'evolueren wel in gunstige richting', klinkt het.

In België hoopt men deze week op een doorbraak. Heracles hanteerde aanvankelijk een vraagprijs van vijf miljoen euro en dat is Genk te gortig. De Belgen mikken naar verluidt op een transferbedrag tussen drie en vier miljoen. Indien het tot een deal komt tussen beide clubs, moet Dessers de concurrentie aangaan met Paul Onuachu. De oud-speler van Lokeren, OH Leuven, NAC Breda en FC Utrecht ziet een overstap naar Genk wel zitten.