Heracles Almelo haalt huurling definitief binnen: 'Hebben vertrouwen in hem'

Heracles Almelo haalt huurling definitief binnen: 'Hebben vertrouwen in hem'

15-06-2020 16:07
27

Delano Burgzorg is definitief speler van Heracles Almelo. De club heeft de aanvaller overgenomen van Serie B-club Spezia Calcio. Burgzorg werd in januari gehuurd door Heracles.

Burgzorg tekent in Almelo voor drie seizoenen met een optie voor nog een jaar. Hij is blij dat het rond is. "Ik kwam in de winterstop naar deze club en voel me hier sindsdien op mijn plek", zegt Burgzorg op de clubsite van Heracles.

"Het is jammer dat het aantal wedstrijden door de omstandigheden beperkt bleef, maar ik heb het team, de club en de supporters gelukkig al wel goed leren kennen. Vanaf nu kan ik me definitief focussen op Heracles Almelo, dat is prettig. Ik ga er alles aan doen een belangrijke bijdrage te leveren aan hopelijk mooie sportieve prestaties."

"De insteek van de huurovereenkomst was dat Delano zich afgelopen half jaar kon bewijzen. Zoals hij zelf aangeeft is het aantal gespeelde duels beperkt gebleven, maar hij heeft daarin wel laten zien wat hij in zijn mars heeft", zegt technisch directeur Tim Gilissen over de transfer. "We hebben alle vertrouwen in zijn kunnen en geloven dat Delano de komende jaren waardevol voor ons kan zijn. We geven de samenwerking daarom graag een vervolg."