Wilde Havertz-plannen: 'Maar niet zo makkelijk als Ziyech en Werner'

Wilde Havertz-plannen: 'Maar niet zo makkelijk als Ziyech en Werner'

Gepubliceerd: dinsdag 16 juni 2020 om 13:34di 16-06-2020 om 13:34

Chelsea heeft wilde plannen tijdens de aanstaande transferperiode. The Blues versterkten zich al met Hakim Ziyech, zijn ook dichtbij de komst van Timo Werner en willen bovendien Kai Havertz aan de selectie toevoegen.

Zijn club Bayer Leverkusen houdt er rekening mee dat één van de meest gewilde spelers ter wereld deze zomer voor een transferklapper zal zorgen. Dat nieuws is ook doorgekomen in Engeland: Chelsea is 'well and truly' in de race voor Havertz, verzekert The Athletic bij monde van clubwatcher Simon Johnson.

Dit betekent echter niet dat Havertz volgend seizoen gegarandeerd Chelsea-speler is. 'Verwacht niet dat het net zo'n eenvoudige transfer wordt als die van Ziyech en Werner (beiden voor een vooraf overeengekomen transfersom op te halen, red.)', aldus Johnson. In Engeland gingen er al verhalen rond dat het binnenkort overgenomen Newcastle United zich in de strijd om Havertz wilde mengen.

De net 21 geworden spelmaker is bezig aan een topseizoen bij Bayer Leverkusen: in 39 wedstrijden was hij goed voor vijftien goals en acht assists. Tijdens de uitwedstrijd tegen SC Freiburg tekende hij voor alweer de 35ste Bundesliga-goal in zijn carrière.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws