'Leicester heeft boodschap voor Chilwell: Tagliafico mag nog hopen op Chelsea'

'Leicester heeft boodschap voor Chilwell: Tagliafico mag nog hopen op Chelsea'

18-06-2020 18:30
29

Het transferspel rond Ben Chilwell is in volle gang. Na de komst van Timo Werner richt Chelsea de pijlen op de 23-jarige Engelsman, maar Leicester City wil hem niet verkopen en zeker niet voor een bedrag van rond de zestig miljoen euro. Dat meldt Sky Sports.

De Britse omroep en The Standard schreven vorige week dat Chelsea een flinke boost had gekregen in de jacht op Chilwell, omdat de linksback zelf ook zijn transferwens heeft geuit. Leicester is echter niet onder de indruk. The Foxes wijzen op het feit dat hij nog vier jaar vastligt en bovendien stevent de ploeg van manager Brendan Rodgers op een Champions League-ticket af in de Premier League.

Leicester denkt dat Chilwell de komende jaren alleen nog maar meer waard wordt, zeker als de coronacrisis straks achter de rug is. Ook vreest de club moeilijkheden in de zoektocht naar een geschikte vervanger. Overigens zou naast Chelsea ook Manchester City al interesse hebben getoond in Chilwell, weet Sky Sports.

Nicolás Tagliafico is al meermaals naar voren geschoven als het belangrijkste alternatief voor Chilwell op Stamford Bridge. De 27-jarige Argentijn mag naar verluidt voor 25 miljoen euro vertrekken bij Ajax, waarmee hij beduidend goedkoper is.