Keane maakt gehakt van Man Utd-spelers na goal Bergwijn: Ik walg hiervan

Keane maakt gehakt van Man Utd-spelers na goal Bergwijn: "Ik walg hiervan"

Gepubliceerd: vrijdag 19 juni 2020 om 22:30vr 19-06-2020 om 22:30

Roy Keane heeft in de rust van de wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Manchester United ongenadig hard uitgehaald naar Harry Maguire en David De Gea. De twee lieten het in de ogen van het clubicoon afweten bij de goal van Steven Bergwijn.

Maguire liet zich te makkelijk passeren en De Gea maakte een fout. De reactie van Keane in de rust liegt er niet om. "Maguire en De Gea.....Ik zou ze na de wedstrijd niet eens toelaten in de bus", zegt Keane bij Sky Sports. "Pak maar een taxi naar Manchester. Dit zijn gevestigde internationale spelers. We hoeven de wedstrijd niet eens te analyseren. Doe gewoon je werk!"

"We proberen in de topvier te eindigen, niet om kampioen te worden. Dit is schokkend. Ik walg hiervan. Je bent speler van Manchester United en je laat spelers gewoon langs je rennen? Ga dicht bij ze staan! Beweeg!

"De Gea is een van de meest overschatte keepers die ik sinds tijden heb gezien", vervolgt Keane. "Het is een gevestigde internationale keeper. Ik ben met stomheid geslagen. Er moet iets gebeuren. Verander iets, haal wat spelers van het veld. Het is niet zo dat Manchester United slecht was, maar je moet karakter in de wedstrijd gooien."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws