'Heb gekozen om Feyenoord te verlaten, dan hoor je van interesse PSV'

'Heb gekozen om Feyenoord te verlaten, dan hoor je van interesse PSV'

Gepubliceerd: zaterdag 20 juni 2020 om 19:11za 20-06-2020 om 19:11

Cheick Touré is dolblij met zijn move naar PSV. De interesse was er al een tijdje, maar de aanvaller moest het lang geheimhouden voor zijn omgeving. Touré (19) kiest na zeven jaar Feyenoord voor een transfer.

"Ik heb gekozen om Feyenoord te verlaten zodat ik me ergens anders kan ontwikkelen", zegt Touré tegen PSV TV. "Dan hoor je dat er interesse is van PSV. Ik vind PSV een heel mooie club, dus ik was daar blij mee. Ik hoopte dat het goed zou komen."

Touré legt uit waarom het PSV is geworden. Meerdere clubs wilden hem hebben. "Ik zie zeker goede opties binnen de club om me te ontwikkelen: bijvoorbeeld goede trainingen en een goede omgeving. Maar ook omdat Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie speelt waar ik minuten kan maken en zo door kan stromen naar het eerste."

"Het zal even wennen zijn. Je speelt tegen mannen en daardoor zal het vechten en doorbijten worden, maar ik heb er heel veel zin in. Ik ken al een aantal spelers. Ook voor hen moest ik het geheim houden. Ik vind dit een mooi avontuur voor mij."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Gaat Touré het redden bij PSV?

Ja
55%
Nee
45%
(2123 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws