Geruisloos afscheid voor Heracles-topscorer van '17/'18: Het is prima zo

Geruisloos afscheid voor Heracles-topscorer van '17/'18: "Het is prima zo"

20-06-2020 22:38
42

Reuven Niemeijer werd tijdens het seizoen 2017/2018 samen met Vincent Vermeij clubtopscorer van Heracles Almelo, maar speelde sindsdien niet één minuut meer in het zwart-wit. De 25-jarige Tukker beschikt over een aflopend contract en is binnenkort Heraclied af.

Niemeijer kwam in 2016 over van de amateurs van Quick '20 en maakte snel carrière in Almelo. Na de komst van Frank Wormuth was zijn rol echter volledig uitgespeeld, waarna bovendien een verhuurperiode bij FC Emmen volgde. "Het kan zo omslaan, weet ik nu. Persoonlijk snap ik het niet, maar iedereen kijkt anders naar het spelletje en dat mag ook", vertelt hij aan TC/Tubantia, terugblikkend op zijn vier jaar bij Heracles. "Ik heb nu beide kanten meegemaakt, de goede en slechte. Het heeft me geleerd beter voor mezelf op te komen. Je hoeft niet alles te laten gebeuren."

Mede door de uitbraak van het coronavirus zal hij in stilte vertrekken. "Ik hoef niet zo nodig in de schijnwerpers, dus het is prima zo. Ik kom wel een keer terug", toont hij zich nuchter. Nu mag Niemeijer op zoek naar een nieuwe club, maar de middenvelder maakt zich geen zorgen dat hij uit beeld is verdwenen. "Ik vond het niet lastig om door te trainen, je traint om fit te blijven en dat is gelukt. Daar ben ik nu vooral blij om. Laat ik het zo stellen: ik ben heel positief over de nabije toekomst."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s