FC Twente werkt aan eerste transfers: productieve back Smal in beeld

FC Twente werkt aan eerste transfers: productieve back Smal in beeld

21-06-2020 17:58
58

FC Twente gaat zich mogelijk versterken met Gijs Smal. De linksback van FC Volendam is op de radar van De Tukkers verschenen, heeft technisch directeur Jan Streuer aan TC/Tubantia bevestigd.

De 22-jarige verdediger beschikt over een aflopend contract in Volendam en heeft na een sterk Keuken Kampioen Divisie-seizoen – liefst zes goals en tien assists – ingezet op een stap hogerop. Ook PEC Zwolle volgde Smal, maar de linkspoot heeft bedankt voor de eer, meldde de Stentor eerder op de zondag.

Volgens TC/Tubantia zijn er meerdere clubs in de markt, waarvan FC Twente er dus één is. De Tukkers konden in het seizoen 2019/2020 Calvin Verdonk beschikken, maar moeten nu op zoek naar een opvolger voor de van Feyenoord gehuurde linksback. Of Smal een transfer naar Enschede wél ziet zitten, zal nog moeten blijken.

FC Twente stelde onlangs Ron Jans aan als hoofdtrainer en Andries Ulderink als diens assistent. De Tukkers hebben nog geen nieuwe spelers gehaald, maar Jans liet zaterdag bij Op1 weten dat er versterking aanstaande is.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie