Diemers spreekt met Feyenoord-teamgenoten: 'Hij was eerste die me welkom heette'

Diemers spreekt met Feyenoord-teamgenoten: 'Hij was eerste die me welkom heette'

22-06-2020 19:43
48

Mark Diemers is zeer te spreken over zijn transfer naar Feyenoord. De middenvelder van Fortuna Sittard leek lang een stap te maken naar FC Groningen, maar koos uiteindelijk toch voor De Kuip. 

"Ik heb de afgelopen jaren keihard gewerkt en daarom is dit voor mij de ultieme beloning. Feyenoord is een wereldclub", vertelt een verheugde Diemers in SportCast van Omrop Fryslân. De middenvelder is niet van plan meteen zijn plek op te eisen in Rotterdam. "Ik wil rustig binnenkomen. Ik ben niet iemand die denkt dat 'ie gelijk de man bij Feyenoord is, dat zou heel scheef zijn. Ik ga gewoon mijn stinkende best doen."

Zijn nieuwe teamgenoten zijn in ieder geval blij om Diemers welkom te heten. De middenvelder, die afgelopen seizoen indruk maakte bij Fortuna, is te spreken over de manier waarop zijn nieuwe teamgenoten hem een warm welkom gaven. "Steven was de eerste die me welkom heette. Jens Toornstra ken ik al een hele tijd, daar heb ik ook veel contact mee gehad. Het is gewoon super leuk. Die jongens waren met de wedstrijden ook heel enthousiast naar me toe. Dat zegt me toch meer dan welke journalist of wie dan ook", sluit Diemers af.