Buitenspel: Inbraak in huis van PSV'er Hendrix, beelden staan online

Buitenspel: Inbraak in huis van PSV'er Hendrix, beelden staan online

Gepubliceerd: dinsdag 23 juni 2020 om 00:15di 23-06-2020 om 00:15

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Hendrix slachtoffer van woninginbraak
PSV-speler Jorrit Hendrix is slachtoffer geworden van een woninginbraak. Drie mannen zijn in de nacht van vrijdag 19 op zaterdag 20 juni zijn huis binnengedrongen. 'Er zijn spullen meegenomen met veel emotionele waarde en er is een hoop schade aangericht!', schrijft Hendrix op Instagram. Hij heeft de beelden op social media gezet. 'De gouden tip wordt goed beloond!'

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lieve volgers, graag vragen wij jullie allemaal om hulp!💔 Deze 3 mannen hebben bij ons thuis in de nacht van vrijdag 19-6 op zaterdag 20-6 ingebroken. Er zijn spullen meegenomen met veel emotionele waarde en hoop schade aangericht! Met het delen van een GEDEELTE van beveiligingsbeelden, hopen wij dat de daders herkend en gepakt kunnen worden. Wij delen beelden waarop te zien is hoe ze proberen het alarm te ontlopen al kruipend over de vloer! Deze heeft hun uiteraard gedetecteerd en vervolgens gealarmeerd. In de volgende 3 minuten is op het 2e filmpje is te zien dat ze de slaapkamerdeur met grof geweld forceren en er met de buit van door zijn gegaan. Uiteraard loopt het politieonderzoek maar met deze beelden hopen wij dat stemgeluiden en/of personages (VIDEO SOUND ON!) herkend moeten kunnen worden!!! De gouden tip wordt goed beloond! Graag alleen serieuze tips DM’en @jolisajanssen of anonieme tips melden bij politie Eindhoven!!! Ik zal ook nog wat foto’s van de daders delen. GRAAG DELEN DOOR HET HELE LAND DAT WORD ERNOM GEWAARDEERD!!

Een bericht gedeeld door Jorrit Hendrix (@jorrithendrix) op

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws