Romero in de startblokken bij PSV: 'Dezelfde honger als Romario en Ronaldo'

Romero in de startblokken bij PSV: 'Dezelfde honger als Romario en Ronaldo'

Gepubliceerd: dinsdag 23 juni 2020 om 07:26di 23-06-2020 om 07:26

Laatste update: dinsdag 23 juni 2020 om 09:28di 23-06-2020 om 09:28

Maximiliano Romero is vastbesloten om alsnog te slagen bij PSV, stelt oud-keeper en zaakwaarnemer Henk Timmer, die als scout veelvuldig actief is op de Zuid-Amerikaanse markt. De Argentijnse spits werd in 2018 voor tien miljoen euro overgenomen van Vélez Sarsfield, maar kwam mede door blessures nauwelijks aan bod in Eindhoven.

De afgelopen maanden werd Romero verhuurd aan zijn oude club, binnenkort sluit hij weer aan in Eindhoven. "Maxi heeft weer die twinkeling in zijn ogen, straalt weer", vertelt Timmer aan De Telegraaf. "Echt, ik geloof heilig in dat ventje, hij is echt een goede speler."

De 21-jarige Argentijn ligt nog drie jaar vast in Eindhoven en is volgens Timmer vastbesloten om te slagen in Eindhoven. "Ik wil hem niet vergelijken met Romario en Ronaldo, zij waren absolute top bij binnenkomst, maar hij heeft dezelfde Zuid-Amerikaanse honger om te slagen in Europa. Hij staat echt te popelen om te laten zien dat hij wél die spits is die PSV beter maakt", aldus de zevenvoudig Oranje-international, die verwacht dat Romero genoeg kansen gaat krijgen onder de nieuwe PSV-trainer, Roger Schmidt. "Die speelt altijd met twee mensen voorop en dan is Romero misschien wel op zijn best. Ik heb er hele hoge verwachtingen van."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws