Derksen overweegt afscheid na 'k*tshow' en is kritisch op rol van Genee

Derksen overweegt afscheid na 'k*tshow' en is kritisch op rol van Genee

Gepubliceerd: dinsdag 23 juni 2020 om 11:21di 23-06-2020 om 11:21

Laatste update: dinsdag 23 juni 2020 om 11:34di 23-06-2020 om 11:34

Johan Derksen overweegt afscheid te nemen van de televisie na de 'slechtste uitzending ooit' van Veronica Inside. Dat zegt de analist in gesprek met De Telegraaf.

Veronica Inside trok maandagavond 1,7 miljoen kijkers en maakte daarmee de best bekeken uitzending ooit, maar Derksen is er helemaal klaar mee. "Ik heb in tweeëntwintig jaar tijd nog nooit zo’n k*tshow gemaakt." Derksen is in De Telegraaf kritisch op de rol van Wilfred Genee. "Wilfred doet al jaren zijn best om ons de meest vreselijke dingen te laten zeggen. Dat lokt hij uit. Nu werden we geconfronteerd met een presentator die ons kwalijk nam dat we rare dingen zeiden."

Derksen overweegt afscheid te nemen van Veronica Inside na de uitzending van maandagavond, die in het teken stond van de discussie rond racisme. "Ik ben zo van de tafel naar mijn auto gelopen, maar mijn woede trekt met een paar dagen wel weg. Daar ben ik professioneel genoeg voor. Tegelijkertijd doe ik al tweeëntwintig jaar hetzelfde kunstje. Ik ga deze zomer eens goed overdenken of ik de laatste twee jaar van mijn contract bij Talpa wel wil uitdienen", aldus Derksen.

Dat hoeft niet het einde van Veronica Inside te betekenen, zegt de analist. "Ik ben niet zo pretentieus om te denken dat het dan in elkaar zou storten. Wim Kieft vertelde dat hij in zijn contract heeft staan dat hij mij opvolgt als ik ooit wegga. Dat lijkt me ook prima. Ik bedoel, ik heb toch ook niet het eeuwige leven, hè?"

Comments gesloten
De reactiemogelijkheid onder dit bericht is uitgeschakeld. We begrijpen dat de situatie rond Johan Derksen tot veel discussie leidt in de community, maar vanwege de grote hoeveelheid reacties is het onmogelijk om alle comments op dit moment goed te modereren. Helaas zitten er onder de reacties veel opmerkingen die wij niet tolereren. We hopen op jullie begrip en roepen iedereen op om op normale wijze te discussiëren.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Bekijk het laatste nieuws