'Bayern voorlopig niet verder met huurlingen, Treble kan zaken veranderen'

'Bayern voorlopig niet verder met huurlingen, Treble kan zaken veranderen'

Gepubliceerd: woensdag 24 juni 2020 om 14:38wo 24-06-2020 om 14:38

Bayern München gaat aan het einde van het seizoen mogelijk afscheid nemen van nóg een huurling. De kersverse Bundesliga-kampioen had al besloten de koopoptie voor Phillipe Coutinho niet te lichten en twijfelt volgens BILD nog over Ivan Perisic.

De Braziliaanse spelmaker en de Kroatische linkspoot keren in principe per 1 juli terug naar respectievelijk FC Barcelona en Internazionale. Der Rekordmeister probeert de twee nog een paar weken extra binnenboord te houden, zodat ze de bekerfinale tegen Bayer Leverkusen en de ontknoping van het Champions League-seizoen nog mee kunnen maken, meldt BILD.

Daarna lijkt het voorlopig einde verhaal, ook voor Perisic. De 31-jarige Kroaat werd in augustus op huurbasis overgenomen van Internazionale, waar hij nog twee jaar onder contract staat. Bij Bayern drukt hij momenteel zwaar op de begroting: of hij definitief overgenomen wordt, hangt af van de afloop van dit seizoen. Mocht Bayern niet alleen de landstitel, maar ook de DFB-Pokal én de Champions League winnen, dan harkt het tientallen miljoenen aan premies binnen. In dat geval wordt de kans op een langer verblijf van Perisic ook groter, klinkt het.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws